Vyvážené krmivo na celý psí život

Představujeme Vám novou řadu krmiva Fitmin Nutritional Programme Lamb with Beef. Komplexní výživový program pro psy založený na jehněčím a hovězím mase.

Benefity v bodech:

  • jehněčí a hovězí maso
  • bez pšenice a kukuřice
  • s cheláty
  • s rozmarýnovým extraktem
  • ekologicky šetrný obal 
  • neobsahuji geneticky modifikované suroviny
  • neobsahují umělá barviva a zchutňovadla
  • vyrobeno v České republice

Díky svému složení se snaží nová receptura eliminovat rizika potravinových intolerancí a svou koncepcí navazuje tak na na originální filozofii řady Výživový program Fitmin, která je na trhu od samého začátku naší značky Fitmin a to od roku 1998.

V dnešní době se stále více lidí zaměřuje na udržitelnost a snižování množství odpadu proto Fitmin s novou řadou krmiva přišel i s recyklovatelnými obaly. Používání recyklovatelných obalů je pro zákazníky příjemným benefitem. Mnoho lidí se totiž snaží nakupovat ekologicky a preferuje produkty s nízkým dopadem na životní prostředí.

Fitmin granule pro psy-2

Při vývoji nových krmiv se Fitmin velmi často obrací nejen na chovatele, se kterými dlouhodobě spolupracujeme, ale i na širokou pejskařskou komunitu. Tato forma spolupráce napomohla Fitminu vydat se na cestu správným směrem a ověřovat nejen chutnost, ale i celkový přínos krmiva pro psa. 

Nová řada krmiv Fitmin Nutritional Programme Lamb with Beef se zaměřila hned na několik klíčových faktorů, které se rozhodla změnit. Nově se Nutritional Programme zaměřuje na jehněčí (50 % v čerstvém stavu) a hovězí maso, v receptuře tedy nenajdete kuřecí či drůbeží. Čerstvé maso je pro psy daleko přirozenější než jakkoliv tepelně upravené. Původní živiny tak zůstávají ve výborné kvalitě a nejsou zničeny tepelnými úpravami. Tímto je docíleno i větší chutnosti samotných krmiv, což psi náležitě ocení. Neméně důležitým faktorem je také to, že krmiva neobsahují pšeničný či kukuřičný lepek.

Krmivo Fitmin Lamb with Beef Nutritional Programme obsahují kromě 50 % jehněčího masa i komplex dentální péče, prebiotika, omega 3 a 6 mastné kyseliny, ovoce (černý rybíz, borůvky i jablka) a bylinky. Vybrané druhy ovoce byly do receptur zakomponovány díky svým antioxidačním účinkům a výtažek z rozmarýnu pro podporu normální činnosti jater a trávení. Do receptur je zakomponována i důležitá kloubní výživa pro správný vývoj kloubů a vaziva u všech kategorií a plemen psů.

Fitmin granule pro psy-3

V rámci nové receptury Fitmin Lamb with Beef Nutritional Programme si můžete vybrat z několika druhů krmiv, která pokryjí výživu jakéhokoliv psa. 


Malá plemena psů s hmotností v dospělosti do 15 Kg:

Mini Puppy (pro štěňata od 6 týdnů do 12 měsíců, březí a kojící feny)

Mini Maintenance (dospělé psy od 1 roku do 9 let - běžná zátěž)

Mini Performance (dospělé psy od 1 roku do 9 let - aktivní psy, zvýšený obsah energie)

Mini Light & Senior (pro dospělé psy, se sníženým obsahem energie a pro psy v seniorském věku)


Střední a velká plemena psů s hmotností v dospělosti od 15 Kg:

Medium/Maxi Puppy (pro štěňata od 6 týdnů do 12 měsíců, březí a kojící feny)

Medium/Maxi Maintenance (pro dospělé psy do 7 let - běžná zátěž)

Medium/Maxi Performance (pro dospělé psy do 7 let - aktivní psy, zvýšený obsah energie)

Medium/Maxi Light & Senior (pro dospělé psy do 7 let se sníženým obsahem energie a pro psy v seniorském věku)


Velká a obří plemena psů s hmotností v dospělosti nad 30 Kg:

Maxi Junior (pro štěňata od 5 týdnů do 18 měsíců)