Bezpečné večerní venčení psů

Začal podzim a tmavé večerní počasí je nepříjemné jak pro nás tak i pro bezpečnost Vašich psů. Špatně viditelná zvířata mohou být v šeru a za tmy ohrožena jedoucími auty a také mohou být nebezpečná ostatním účastníkům silničního provozu. Pokud chodíte na procházky pozdě večer, jsou pro vašeho pejska vhodnější svítící pomůcky.

pes-ve-tme

V dnešní době existují různé doplňky pro psy, které se postarají o jejich viditelnost a zvýší jejich bezpečnost při procházkách na vodítku i na volno. Při výběru zohledněte, jakého máte pejska, například svítící přívěsky jsou vhodné spíše pro malá krátkosrstá plemena, u větších a těch chlupatých již nejsou tak výrazné a neplnily by funkci, kterou mají.

Ochranu ve tmě psům poskytují:

 

Všechny svítící obojky, postroje a vodítka mají různou frekvenci svícení, záleží jen na vaší volbě. Většina svíticích doplňků má dobíjecí baterii přes USB. U ostatních lze vyměňovat baterii. Bezpečnost také poskytují velmi moderní reflexní šátky a vesty, kde při osvícení světlem automobilů jsou psi viditelní již z dálky.

Z naší nabídky určitě vyberete to pravé a můžete si užívat podzimních večerů. Nezapomeňte však i na vaší bezpečnost. Pro Vás máme např. svítící přívěšky, které připnete na batoh, obuv nebo bundu.