Hračky Multipet budou bavit vás i vašeho psa!

Pokud jste někdy kupovali hračku pro svého mazlíčka, víte moc dobře, že co se líbí páníčkům, nemusí nutně sklízet úspěch u psa. Někdy se představy tak liší, že ta podle vás dokonalá (a ne zrovna levná) hračka skončí netknutá někde v koutě. Jak se tomu vyvarovat, když si pejsci sami vybrat nemohou? Pořiďte si hračky Multipet. Svým designem budou bavit vás, propracovaností a funkčností uchvátí vašeho čtyřnohého parťáka. Packu na to!  

Proč hračky Multipet?

Co je na nich tak speciálního? To poznáte už na první pohled. Protože hračku pro psa v podobě medvědí tlapy, kanadské husy nebo třeba chrochtajícího prasete jen tak někde neuvidíte. To ale není ten hlavní důvod a ani faktor, který by nějak zvlášť zajímal zvířecí kamarády. 

V první řadě jde o hračky, které jsou testované z hlediska odolnosti a bezpečnosti. Může se to jevit jako samozřejmost, ale není, jak vám vysvětlíme níže. Zároveň společnost Multipet hledá neustále nové nápady, technologie a materiály, které probudí aktivitu a radost u vašich mazlíčků. A planeta zajásá nad tím, že hračky i jejich obaly jsou z recyklovatelných materiálů, hurá! 

hracky-multipet-2

Jaký materiál zvolit (a na které si dát pozor)?

Jak jsme naznačili výše, ne všechny materiály a provedení hraček jsou vhodné. Nemusí jít rovnou o obsažené chemikálie a toxická barviva, ale na problémy mohou zadělat i různé ozdoby, jako jsou peříčka, provázky nebo knoflíky, které zvíře může utrhnout a spolknout. Stejně tak si dejte pozor na výplň hraček, zvlášť, pokud je váš pejsek nenapravitelný trhač. Když ale zvolíte dostatečně odolné a hlavně bezpečné hračky, které najdete v sortimentu značky Multipet, můžete dopřát svému zvířeti hru bez obav a rizik. 

Multipet bestsellery pro každého psího kamaráda

Když se podíváte na nabídku Multipet, zjistíte, že vybrat si je opravdu těžké. Těch možností a barev! Jak se rozhodnout, když jste už zvážili všechny podstatné parametry výběru hraček pro psa? Vsaďte na ty, které už prověřily zoubky spousty spokojených chlupáčů. 

Duckworth

Který pes nikdy nesní o tom ulovit kachnu? Tak mu tu radost dopřejte. Hračka Duckworth bude díky svým 33 centimetrům bavit mazlíčky středních a velkých plemen, a to od štěňat až po starší psy. Na vás už je jen vybrat tu správnou barvu. 

multipet-duckworth

Chrochtající prase

Máte doma žvýkala? Pak mu pořiďte nového nejlepšího kamaráda – chrochrající prase s barevnými puntíky a štětinami. Po zmáčknutí skutečně chrochtá, takže ho váš pes bude zbožňovat. A vy zase oceníte, že je z latexu, díky čemuž se snadno čistí a i když kousek váš čtyřnohý parťák spolkne, nic dramatického se nestane. 

multipet-chrochtajici-prase

Loofa Original

Tento vyzubený plyšový dlouhán je k dostání hned ve třech velikostech, takže udělá radost každému pejskovi, od čivavy po dobrmana. Potrénujete s ním aport a jeho tvar je ideální pro žvýkání. Uvnitř hračky Loofa nechybí pískátko a vybírat můžete z celé plejády barev. 

multipet-loofa

Tip: Máte obavu, že s plyšovou hračkou váš psí kamarád zatočí příliš rychle? Zkuste Loofu v latexovém provedení, které se snadno čistí a je připraveno na ostré zoubky. 

Nobbly Wobbly

Tento pestrobarevný spletenec gumiček bude váš chlupáč zbožňovat. A vy také, protože jej díky nepřehlédnutelnému designu v trávě vždycky najdete. Velkou předností Nobbly Wobbly je, že něco vydrží, takže s ním můžete na zahradě nebo v psím parku aportovat o sto šest.

multipet-nobbly-wobbly

Wrinkleez

Nepotřebuje váš zvířecí kamarád hračky trhat a na aport ho příliš neužije? Pokud si hraje tak nějak s mírou a s hračkami třeba jen rád spí v pelíšku, pořiďte mu plyšové Wrinkleez. Mají podobu roztomilých zástupců zvířecího světa, jako je třeba koala, jsou příjemně měkcí a umí pískat.  

multipet-wrinkleez-koala