MAPES pochoutka sušená vepřové žaludky 100g
Přírodní sušená pochoutka MAPES pro psy. Sušené vepřové žaludky obsahují dobře stravitelné bílkoviny, proto jsou vhodné pro psy v rekonvalescenci.

Vepřové žaludky obsahují dobře stravitelné bílkoviny, proto jsou vhodné pro psy v rekonvalescenci. Jsou křehké, křupavé a dají se snadno lámat.
Složení:
proteiny: 64,8%, popeloviny: 8,52%, vlhkost: 5,34%, tuky: 19,1%
Balení 100g.
| Kategorie: | Pamlsky a pochoutky pro psy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.12 kg |
| EAN: | 8594057400651 |
| Značka: | Mapes |
| Příchuť: | Vepřová |
| Typ: | vnitřnosti |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Mapes je česká rodinná firma, která vznikla v květnu 1990 a zaměřuje se na výrobu vysoce kvalitního, stoprocentně přírodního sušeného doplňkového krmiva pro psy. Od svého založení nabízíme na trhu nejširší sortiment v této kategorii a neustále přicházíme s novými produkty, abychom uspokojili potřeby našich čtyřnohých zákazníků.

Související produkty
Hypoalergenní pamlsek pro dospělé psy.
Poloviční šunková kost, vhodná pro střední a velká plemena.
100% přírodní pochoutka pro psy kuřecí maso s treskou.
Tréninkové kachní kostičky vhodné k výcviku vašeho psa. Baleno v plastové šroubovací dózičce.
Sušená hovězí kůže obalená kuřetem slouží k posílení žvýkacích svalů, podporuje dentální hygienu a napomáhá odstraňování zubního povlaku.
Žvýkací kuřecí ploché tyčinky o velikosti 18 cm. Vhodné pro střední a velká plemena psů.
100% přírodní pamlsky pro štěňata a malé psy s příchutí kuřete. Pouze 2% tuku. Čistí zuby.
100% přírodní extra měkké pamlsky pro štěňata a malé psy s příchutí kuřete. Pouze 3% tuku.
Hovězí játra sušené mrazem s intenzivní chutí i vůni, které neodolá ani ten nejmlsnější jazýček.
Přírodní pamlsek s mátou a zeleným čajem pro správnou dentální hygienu.
Prémiové dentální pamlsky pro psy s rybou a pastinákem.
Mini tyčinky Nobby StarSnack s kachním masem a treskou. Speciálně pro malá plemena psů. Balení 130g.
Měkká, přírodní masová pochoutka z kuřecí svaloviny formovaná do proužků.



