Nature's Protection Cat konz. Adult bílá ryba 375 g
Konzerva s bílými rybami pro citlivé kočky.

Doplňkové vlhké krmivo ve formě konzervy je určené pro mladé a dospělé kočky s citlivým zažíváním. Hlavním zdrojem bílkovin s vysokou nutriční hodnotou jsou bílé mořské ryby. Přidaná aminokyselina taurin podporuje zdraví očí a srdce. Konzerva je ideálním doplňkem k suchému krmivu Nature´s Protection.
Hlavní přednosti:
- vysoce stravitelná bezobilná konzerva,
- zvýšení chutnosti suchého krmiva,
- složení bez obsahu umělých barviv, příchutí a konzervantů.
Složení:
ryby a vedlejší výrobky z ryb (65 % treska), zelenina (5 % brambory), minerální látky 1 % (0,1 %, klinoptilolit sedimentárního původu (1g568)), oleje a tuky (0,1 % lněný olej).
Analytické složky:
protein 9,8 %, obsah tuku 6,9 %, hrubá vláknina 0,4 %, hrubý popel 3 %, vlhkost 79 %.
Nutriční doplňkové látky na 1 kg:
jodičnan vápenatý bezvodý (3b202) 0,75 mg, síran měďnatý pentahydrát (3b405) 2 mg, síran manganatý monohydrát (3b503) 1,4 mg, síran zinečnatý monohydrát (3b605) 25 mg, taurin (3a370) 1 500 mg.
Dávkování:
| hmotnost kočky | denní krmná dávka |
| 3 kg | 210 g |
| 4 kg | 250 g |
| 5 kg | 290 g |
| 7 kg | 365 g |
Podávejte při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte na chladném místě a spotřebujte do 24 hodin. Zvíře musí mít neustále k dispozici misku s čerstvou pitnou vodou.
| Kategorie: | Konzervy pro kočky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.38 kg |
| EAN: | 4771317456090 |
| Značka: | Nature's Protection |
| Věk kočky: | Dospělá kočka |
| Příchuť: | Ryby |
| Velikost balení: | 201 - 400g |
| Speciální určení: | Bez obilovin, Citlivá kočka, Citlivé trávení, Podpora srdce, Bez chemie |
| Země původu: | Litva |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Značka Nature's Protection si klade za cíl oslavovat život! Oslavovat jak život domácích mazlíčků, tak život jejich majitelů. Na první místo řadíme skutečné potřeby psů a koček. Je to hlavně proto aby se naši mazlíčci pyšnili zdravým, dlouhověkým životem a zůstali tak dlouho našimi čtyřnohými společníky.




