Ořechové krémy a másla
Nejprodávanější

Arašídový krém s bílou čokoládou.

Vyzkoušejte arašídový krém namletý do lahodné jemné konzistence!

Mandlový krém je pochoutka plná energie a vůbec nejzdravější krém ze všech ořechových druhů.

Arašídový krém s bílou čokoládou.

Arašídový krém s mléčnou čokoládou.

Lahodný pistáciový krém je skvělým doplňkem nejen v kuchyni sportovců.

Lahodný pistáciový krém je skvělým doplňkem nejen v kuchyni sportovců.

Tento našlehaný krém jsme se rozhodli vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní bílé čokolády a kokosu.

Arašídový krém s bílou čokoládou.

Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní mléčné čokolády.

Sametový jemný kešu krém výjimečných kvalit a mnoha chuťových tónů.

Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní mléčné čokolády.

Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní hořké čokolády.

Arašídový krém se slaným karamelem pozvedne každé pečivo, kaši i smoothie.

Arašídový krém se slaným karamelem pozvedne každé pečivo, kaši i smoothie.

Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní hořké čokolády.

Lahodný našlehaný křupavý arašídový krém.

Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní bílé čokolády.

Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní mléčné čokolády.

Arašídový krém se slaným karamelem pozvedne každé pečivo, kaši i smoothie.

Vyzkoušejte arašídový krém namletý do lahodné jemné konzistence!

Vyzkoušejte arašídový krém namletý do lahodné jemné konzistence!

Tento našlehaný krém jsme se rozhodli vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitních kešu ořechů, soli a karamelu.

Vyzkoušejte arašídový krém namletý do lahodné jemné konzistence!

Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení.