Potraviny a doplňky, Strana 5
Stránka 5 z 6 -
200 položek celkem
Pistácie solené jsou oblíbenou pochoutkou, která spolehlivě zažene každou mlsnou.
Máslové arašídy v kombinaci s mírně hořkými sezamovými semínky, obalené v cukrové krustě.
Dvě chutě, které spolu perfektně ladí - ovocná, kyselá chuť brusinek a jemná chuť nesolených a lehce pražených kešu ořechů.
Sušené hovězí maso zauzené.
Sušené hovězí maso zauzené.
Sušené hovězí maso zauzené.
Sušené hovězí maso zauzené.
Sušené hovězí maso zauzené.
Mix z lískových ořechů, blanšírovaných mandlí, máslově jemných kešu ořechů a křupavých vlašských ořechů.
Kalifornské pistácie lehce osolené.
Lískové a vlašské ořechy, mandle, kešu a rozinky.
Sušené hovězí maso zauzené.
Skvělý dárek v unikátním balení! Set masových snacků INDIANA.
Pikantní pražená, jemně solená ořechová směs 50g.
Od každého trochu? Směs ořechů je ideální pro ty, kteří se nemohou rozhodnout jaké ořechy a jako větší příjem vitamínů najednou.
Měkké, medově sladké a chutné fíky, které si zkrátka zamilujete.
Křupavé a ovocné - méně obvyklá kombinace sušeného ovoce. Naše banánové chipsy jsou křupavé díky banánům z Filipín a kokosovému oleji.
Švestky si můžete vychutnat přímo ze sáčku, jako by byly čerstvě utržené ze stromu
Jemné krystaly mořské soli z keltského moře z oblasti guérande.
Zdravě a chutně mlsat, péci či vařit je snem každého z nás.
Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní mléčné čokolády.
Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní hořké čokolády.
Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní hořké čokolády.
Brusinky se dají konzumovat samostatně nebo v jogurtu, omáčkách, jako přísada do dezertů.
Vyzkoušejte arašídový krém namletý do lahodné jemné konzistence!
Intenzivně žlutooranžové proužky stále populárnějšího manga dodávají nádech léta, ať jste kdekoli. Úžasně velké a jedinečně ovocné!
Lahodný našlehaný křupavý arašídový krém.